Tandarts Putter

Mevrouw N. Putter: Tandarts algemeen practicus.

BIG-registratie nummer: 59908675802.

Nadya is werkzaam van maandag t/m donderdag gedurende de openingstijden van de praktijk.


Tandarts Putter heeft een affiniteit met wortelkanaalbehandelingen en het behandelen van kinderen. Verder knapt zij ook graag esthetisch uw gebit op, binnen haar mogelijkheden, waarbij ook de slijtage welke in een gebit te vinden is wordt meegenomen.

Tandarts Hordijk

De heer W. Hordijk: tandarts implantoloog.

BIG-registratie nummer: 79021660502

Willem is werkzaam op maandag en dinsdag gedurende de openingstijden van de praktijk


Tandarts Hordijk heeft affiniteit met uitgebreid kroon- en brugwerk en staat ingeschreven in het register van implantologen. De systemen waarmee gewerkt wordt zijn Straumann en Megagen.


Team:

Mevrouw C. Smits: Preventie-assistente. Dit houdt in dat Cathy zowel bij de tandartsen aan de stoel zit als ook cursussen heeft gevolgd en bevoegd is om zelf tandsteen weg te halen. Deze behandelingen doet zij op woensdagochtend en donderdag de gehele dag tijdens de openingstijden van de praktijk.

Mevrouw D. Pellikaan: Stoelassistente en baliemedewerkster. Daniëlle is, met uitzondering van woensdagmiddag, alle dagen aanwezig in de praktijk tijdens de openingstijden.

Mevrouw E. Greveling: Stoelassistente. Evelien is op maandag de hele dag en op woensdag- en donderdagochtend in de praktijk aanwezig tijdens de openingstijden.

Mevrouw X. Hordijk: Baliemedewerkster. Xandra is op maandag en dinsdag aanwezig in de praktijk tijdens de openingstijden.
Wij voldoen aan de nieuwe Algemene Verorordening Gegevensbescherming (AVG) die geldt vanaf 25 mei 2018. U kunt hier onze privacy verklaring downloaden:

Privacy verklaring.pdf


Wij zijn wettelijk verplicht onze prijslijsten voor u inzichtelijk te maken. Deze kunt u hier downloaden:

Tarieven Bouman prothesewerk.pdf

Tarieven Bouman kroon en brugwerk.pdf