Tandarts Putter

Mevrouw N. Putter: Tandarts algemeen practicus.

BIG-registratie nummer: 59908675802.

Nadya is werkzaam van maandag t/m donderdag gedurende de openingstijden van de praktijk.


Tandarts Putter heeft een affiniteit met wortelkanaalbehandelingen en het behandelen van kinderen. Verder knapt zij ook graag esthetisch uw gebit op, binnen haar mogelijkheden, waarbij ook de slijtage welke in een gebit te vinden is wordt meegenomen.

Team:

Mevrouw C. Smits: Preventie-assistente. Dit houdt in dat Cathy zowel bij de tandartsen aan de stoel zit als ook cursussen heeft gevolgd en bevoegd is om zelf tandsteen weg te halen. Deze behandelingen doet zij op woensdagochtend en donderdag de gehele dag tijdens de openingstijden van de praktijk.

Mevrouw E. Greveling: Stoelassistente. Evelien is op maandag de hele dag en op woensdag- en donderdagochtend in de praktijk aanwezig tijdens de openingstijden.

Mevrouw X. Hordijk: Baliemedewerkster. Xandra is op maandag en dinsdag aanwezig in de praktijk tijdens de openingstijden.
Wij voldoen aan de nieuwe Algemene Verorordening Gegevensbescherming (AVG) die geldt vanaf 25 mei 2018. U kunt hier onze privacy verklaring downloaden:

Privacy verklaring.pdf


Wij zijn wettelijk verplicht onze prijslijsten voor u inzichtelijk te maken, de technische kosten van 2018 gelden óók voor 2019 en kunt u hieronder downloaden:

Tarieven Bouman prothesewerk.pdf

Tarieven Bouman kroon en brugwerk.pdf

Wij zijn voornamelijk een praktijk waarbij de algemene tandheelkunde wordt uitgevoerd.

Wij willen er voor zorgen dat u de beste zorg krijgt welke er voor handen is. Hierdoor zal het voorkomen dat u soms toch voor een behandeling wordt door verwezen naar een endodontoloog (persoon gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen), parodontoloog ( persoon gespecialiseerd in het tandvlees) fysiotherapeut ( indien problemen met de kaakspieren), mondhygieniste en/of een kaakchirurg.

Specialiteiten